Het bedrijf

GeoComfort is in 2000 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Installect Advies en Dura Vermeer Ondergrondse Infra (DVOI). Beide partijen hebben jarenlange ervaring met de techniek van warmte koude opslag. Door het combineren van kennis van de ondergrond (bodem) en de bovenliggende gebouwinstallatie ontstaat een optimaal ontwerp en een goede integratie met de totale systeemopzet met als resultaat dat het gehele energiesysteem de gewenste prestatie gaat leveren.

Vanuit onze bedrijfslocatie in Wichmond zijn zo’n 30 medewerkers werkzaam. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats met testfaciliteiten waar onze producten uitgebreid worden beproefd alvorens uitlevering op project plaatsvindt.

 

Organisatie

GeoComfort maakt onderdeel uit van een holding waarin een viertal bedrijven actief zijn op gebied van duurzame technologie en energiesystemen:

GeoComfort BV
Koeling en verwarming uit de bodem. Leverancier van WKO systemen en warmtepomp installaties.

Installect Advies BV
Installect Advies is een adviesbureau voor installaties ten dienste van het comfort of het proces.

Insted BV
Onderhoud, beheer en instandhouding (lange termijn) van duurzame energiesystemen met WKO en warmtepomp.

Reduses BV
Duurzame totaaloplossing voor koude- en warmteopwekking middels een hoogtemperatuur warmtepomp (high efficiency) in combinatie met WKO.

 

Visie

De vraag naar duurzame technieken heeft in de afgelopen jaren duidelijk een vlucht genomen. Energietarieven stijgen doorlopend en de overheid stelt steeds strengere eisen ten aanzien van energieprestaties van gebouwen. Energiebesparende koeling en verwarming is dus alleen maar interessanter en onmisbaar geworden. Duurzame techniek moet zowel technisch als financieel realiseerbaar zijn, zodat in de praktijk de beoogde besparing wordt gerealiseerd. Duurzaamheid is daarmee meer dan een modewoord!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op