HotelTech 2017 – Bodemenergie in uw Hotel

Powertalk met Frank Dimmendaal (GeoComfort) – Het hoe, wat en waarom van Bodemenergie (WKO) voor uw hotel.

Op 20 november nemen wij deel aan de HotelTech, hét event voor de hotellerie waar hospitality aan techniek wordt verbonden.

Bent u werkzaam in een managementfunctie in de hotellerie? Dan mag u HotelTech niet missen. Tijdens dit unieke evenement krijgt u antwoord op vragen als: hoe verbind ik innovaties en nieuwe technieken aan gastbeleving, duurzaamheid of maatschappelijk ondernemen? Hoe maak ik weloverwogen keuzes in het enorme aanbod?

De vraag naar duurzame technieken heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Energiebesparende koeling en verwarming in de hotelbranche is onmisbaar.

GeoComfort heeft jarenlange ervaring met de techniek van bodemenergie. Door het combineren van kennis van de bodem en de bovenliggende gebouwinstallatie realiseren we een optimaal ontwerp en een goede integratie met de totale systeemopzet met als resultaat dat het gehele energiesysteem de gewenste prestatie en comfort gaat leveren.

Frank Dimmendaal, technisch verkoopadviseur bij GeoComfort, neemt u graag mee in zijn Power Talk ‘Bodemenergie in uw hotel’ met de 3 kernwoorden: Why – How – What

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site: HotelTech.nl

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op