Kanidas Best

In Best bouwt de Archipel zorggroep een nieuw verpleeghuis. De nieuwbouw bestaat uit drie verdiepingen. Op de tweede en derde verdieping komen 27 ruime appartementen van elk 55 m2 voor mensen met een somatische aandoening. Elk appartement heeft een eigen keuken, een aparte slaapkamer en badkamer. Daarnaast komen er in de nieuwbouw vijf groepswoningen met elk tien (slaap)kamers van 18m2 voor mensen met dementie. Elke groepswoning heeft een eigen centrale huiskamer met een balkon met zicht op de binnentuin.

Bovendien komen er vier hotelkamers beschikbaar voor tijdelijke opvang, bijvoorbeeld voor als er even zorg nodig is die in de thuissituatie niet geboden kan worden. Uiteraard is er in de nieuwbouw beneden ook een gezellig restaurant de Gasterij, een fitnessruimte , een kamer voor fysiotherapie en een kapsalon.

Samen met Installatiebedrijf Verstappen van Amelsvoort uit Nuland en installatieadviseur Nelissen is er een geoptimaliseerd ontwerp van de installaties doorgevoerd. Deze bestaat uit een monobron (GeoThermic type GT30) en een warmtepompsysteem GeoWP175-SKID c4. In het eerdere ontwerp was er een doubletsysteem beoogd. Door toepassing van de monobron kon de boring worden gerealiseerd op het eigen terrein wat de uitvoering aanzienlijk vergemakkelijkte.

Voor meer informatie

GeoComfort BV
Dorpsstraat 30
7234 SP Wichmond
Nederland
Tel: +31 (0)575 441186
Fax: +31 (0)575 431199
E-mail: geocomfort@geocomfort.nl

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op