Spindler en GeoComfort gaan 2 nieuwe projecten realiseren!

Spindler Installatietechniek is al ruim 92 jaar actief als totaalinstallateur in de woning- en utiliteitsbouw, zowel bij nieuwbouw- als bij renovatieprojecten. Spindler is onze opdrachtgever voor twee nieuwe projecten.

 

ECR De Statenhof in Leiden

De Statenhof in Leiden is een serviceflat die in 1972 gebouwd is en recent door ECR aangekocht. European Care Residences, afgekort ECR, is een organisatie die woonzorgvoorzieningen ontwikkelt in Nederland en elders in de wereld. ECR ontwikkelt met een eigen formule; levensloopbestendig wonen of verblijven. De renovatie van dit complex is in volle gang. Na de verbouwing telt deze ECR-locatie 49 twee- en driekamerappartementen en 19 zorghotelstudio’s.

Het bodemenergiesysteem zal de laagbouw en de algemene voorzieningen voorzien van de duurzame warmte en koude. De levering bestaat uit een GeoThermic type GT25 in combinatie met een GeoWP160-SKID c2 & GeoD-SKID. Adviseur Valstar Simonis tekende voor dit ontwerp.

 

De Windes Scheveningen

de-winden-scheveningen

Het project De Windes bestaat uit ZeeWinde en het exclusieve HaagWinde. HaagWinde is een chic en karakteristiek woongebouw met riante koopappartementen. In ZeeWinde worden 66 riante huurappartementen voor de vrije sector gerealiseerd. Beide gebouwen worden met elkaar verbonden door een ‘plint’ met daarin verschillende voorzieningen op het gebied van welzijn, gezondheid en horeca.

Voor De Windes wordt een GeoThermic monobron type GT20 gerealiseerd in combinatie met een GeoWP160-SKID c4 & GeoD-SKID. Het technische ontwerp van de installaties is uitgevoerd door Wolf+Dikken.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op