Het team

Vanuit Wichmond, onze thuisbasis in de groene Achterhoek, combineren 35 bevlogen professionals de kennis over de bodem met de bovengrondse gebouwinstallaties. Maak hieronder kennis met een aantal mensen uit ons team.

Image
Bob Claver
Bedrijfsleider
Als algemeen bedrijfsleider heb ik een coachende rol, waarbij ik de optimale werkomstandigheden creëer. Hierbij is het essentieel om de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Het is geweldig om met dit team onze bijdrage te leveren aan de verduurzaming van onze leefomgeving. Dat onderscheidt GeoComfort van de rest!
Image
Kevin Heusinkveld
Servicetechnicus
De omgang met klanten en het realiseren van een WKO-systeem is toch wel één van de mooiste dingen in mijn werk. En als ik dan degene ben die het mag maken….dat is toch gaaf!!
Image
Jolanda Wolfkamp
Vergunningsspecialist
Vergunningen behoort tot mijn takenpakket. Veelvuldig menselijk contact en een grote betrokkenheid bij veel projecten maakt mijn werk interessant en uitdagend.
Image
Jeffrey Siemes
Verkoopleider
Ik ben supertrots om te zien hoe we ons de afgelopen jaren hebben ontwikkeld op het gebied van klantgerichtheid. Klanten geven ons hun vertrouwen en dat is een groot goed. Ik zeg altijd: “Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.”
Image
Tim Ruytinx
Sr. Commercieel adviseur
Mensen ontmoeten uit allerlei vakgebieden, maakt dit werk iedere dag leuk en uitdagend. Een ultraluxe hotel midden in Amsterdam of een project in Dongtai China. Iedere branche heeft zijn eigen manier van werken en eigen uitdagingen.
Image
Ronald Hartgers
Software Engineer
Als software engineer word ik uitgedaagd om onze projecten echt werkend te krijgen. Het is dan ook erg bevredigend om na een tijd van overleggen, bedenken en maken van de software, alles in werking te zien.
Group of Children are in a Field Trips
Waarom we dit doen

De vraag naar duurzame technieken heeft in de afgelopen jaren duidelijk een vlucht genomen. Energietarieven stijgen doorlopend en de overheid stelt steeds strengere eisen ten aanzien van energieprestaties van gebouwen. Energiebesparende koeling en verwarming is dus alleen maar interessanter en onmisbaar geworden. Duurzame techniek moet zowel technisch als financieel realiseerbaar zijn, zodat in de praktijk de beoogde besparing wordt gerealiseerd. Duurzaamheid is daarmee meer dan een modewoord!

Hoe we dit doen

Onze overtuiging ligt in het modulair bouwen, waarbij standaardisatie onze kracht is. Of het nu gaat over monobronnen, doubletsystemen of volledige bodemenergiesystemen. De zogenaamde ‘’scope of work’’ is door de jaren heen behoorlijk uitgebreid. We zijn begonnen als leverancier van gestandaardiseerde WKO-installaties, maar inmiddels zijn we al ruim 15 jaar leverancier van volledige energiesystemen, compleet met warmtepompen, dry coolers, distributiesystemen, E-ketels, regeneratie, et cetera. Alles in modulaire ‘SKID’s’ en voorzien van eigen regeltechniek, ontwikkeld door onze technici en softwarespecialisten. Onze energiesystemen zijn inmiddels in ruim 500 gebouwen in diverse sectoren geïmplementeerd: woningen, schoolgebouwen, kantoren, hotels, datacenters, verzorgingshuizen en gemeentehuizen.

Welke producten / diensten leveren we

Onze werkwijze is het beste samen te vatten in de benaming ‘one-stop-shop’. We vinden dat onze klanten het beste geholpen worden door één partij die alles regelt. En dit maken we ook waar. Door een specialistische samenwerking met drie partnerbedrijven (Installect groep) bieden we onze opdrachtgevers voor hun bodemenergievraagstuk het hele producten- en dienstenspectrum: van onderzoek en vergunningsaanvraag tot en met installatie en beheer. Ben je geïnteresseerd? Binnen een paar dagen al geven we je een goed beeld over de kosten en de energiebesparing.

3592 GeoComfort_Awarehouse-07

Onze organisatie

GeoComfort is ontstaan uit de wens om de kennis over de bodem te combineren met de bovengrondse gebouwinstallaties. Door deze twee werelden op elkaar aan te sluiten, biedt GeoComfort zijn opdrachtgevers alles om hun gebouwinstallaties optimaal en duurzaam te laten presteren. Dit alles doen we met zo’n 35 professionals vanuit Wichmond, onze thuisbasis in de groene Achterhoek.

GeoComfort maakt deel uit van de Installect Bedrijven, een groep van vier die allen actief zijn op gebied van duurzame technologie en energiesystemen. Lees hier meer over de voordelen van samenwerken.

Echt integraal bouwen

Integraal werken vraagt om een andere manier van denken. Omdat we nauw verbonden zijn met onze zusterbedrijven, de Installect bedrijven, gaat dat bijna vanzelf. We zijn samen verantwoordelijk voor advies, realisatie, begeleiding én service en daardoor is alleen het beste goed genoeg. We willen onze klanten zoveel mogelijk ontlasten met een echte integrale aanpak. Hierin werken we niet voor elkaar, maar met elkaar. Dat is hoe GeoComfort werkt, heel prettig samen met de andere Installect bedrijven.

Door de tijd heen

Optimaal werkende oplossingen zorgen voor tevreden klanten. Onder dit motto richtten Henk Broekhuizen en Gerrit Kamphuis in 1998 Installect advies op. Gepokt en gemazeld als hoofdengineer en vestigingsleider, brachten zij waardevolle kennis en ervaring mee uit de installatiebranche.

Met deze bagage en de visie dat duurzaamheid de toekomst is, is Installect duurzame concepten gaan bedenken en adviseren voor gebouwen. Om hierbij kwaliteit te kunnen garanderen is het niet rendabel, of logisch om voor ieder gebouw opnieuw ‘’het wiel uit te vinden’’. Standaardisatie van bewezen concepten en modulair maatwerk is een rode draad door alle Installect bedrijven.

In 2000 is GeoComfort opgericht met als doestelling het leveren van kwalitatief hoogwaardige WKO-installaties. De WKO-installaties worden op gestandaardiseerde manier gebouwd, waarbij verschillende nieuwe innovaties worden toegepast.

GeoComfort is inmiddels een gevestigde naam op gebied van bodemenergie in Nederland en is marktleider op het gebied van monobronsystemen. Deze passie voor techniek en duurzaamheid delen we dagelijks met ruim dertig professionals/vakidioten.