Bad Zandvoort

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Description

In opdracht van INNAX gaat GeoComfort een bodemenergiesysteem leveren voor BAD Zandvoort, een plan met grandeur waarmee de unieke badplaatsarchitectuur wordt teruggebracht naar Zandvoort.

GeoThermic met warmtepomp-SKID
De bouw van Bad Zandvoort (aan het Watertorenplein) is al begonnen: Vink Bouw bouwt 50 appartementen, met bergingen en 71 parkeerplaatsen. Wij plaatsen er een 25 m3/h GeoThermic met een 185 kW warmtepomp-SKID. De warmtepomp kan een aanvoertemperatuur van 60 °C leveren, voor warm water. Voor piekvermogen koppelen we een E-ketel (40 kW) aan onze GeoCV-SKID C1.

INNAX en Geocomfort: identiek DNA
We zijn blij met deze nieuwe samenwerking met INNAX, dé specialist op het gebied van verduurzaming. Zij zijn een drijvende kracht voor een gezonde werk- en leefomgeving en bieden oplossing die het verschil maken. INNAX is eigenaar van verschillende bodemenergiesystemen, waaronder een aantal GeoComfort systemen. Trouwens, ook het INNAX hoofdkantoor (Veenendaal) beschikt over een van onze WKO-installaties die het binnenklimaat ’s zomers en ’s winters comfortabel houdt.

Gedeelde kernwaarden
Samenwerken met INNAX voelt als ‘thuiskomen’, hun kernwaarden sluiten naadloos aan bij die van ons. We werken nauw samen bij het innoveren, ontwerpen, realiseren en exploiteren van een goed werkende installatie. Met nieuwe projecten in het vooruitzicht kijken we uit naar een duurzame samenwerking.

Info