Haisheng, Dongtai – China

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Description

Haisheng is één van de voorlopers op agrarisch gebied in China. De afdeling fruitverwerking is wereldwijd één van de grootste in haar soort. In Dongtai China is een kassencomplex van 100.000 m2 gerealiseerd.
Op advies van Priva uit het Nederlandse De Lier gaat Haisheng haar nieuwe productiefaciliteit op een duurzame manier koelen en verwarmen. In de kassen zullen vooral sla en tomaten worden gekweekt. Het complex is voorzien van 16 bronnen (8 doubletsystemen) met een totale broncapaciteit van 1600 m3/h.

De modulaire aanpak van GeoComfort sluit perfect aan bij levering voor internationale projecten. Veel specifieke kennis en know-how op het gebied van WKO is verwerkt in de prefab SKID-modules en kunnen worden verscheept naar projecten wereldwijd.
De boringen zijn gerealiseerd door een lokale boorfirma onder gespecialiseerde begeleiding van een ervaren boormeester. Zusterbedrijf Installect advies heeft het geohydrolgisch advies en het ontwerp van de bronnen uitgevoerd. Ook de begeleiding voor de realisatie van de WKO-installatie wordt uitgevoerd door Installect.

Een formule die bij meerdere internationale projecten succesvol is!