De nieuwe filteraanhanger van GeoComfort

Deze filteraanhanger is onze duurzame oplossing voor het periodiek onderhoud van WKO-installaties. Hij is ontwikkeld om grondwater uit het bronsysteem te halen. Bram Wolbrink, tekenaar/werkvoorbereider GeoComfort: “Het is niet overal toegestaan om brak water te lozen, zeker niet in stedelijke gebieden, vandaar dat we het filteren met de aanhanger. Het grondwater wordt omhoog gepompt en gefilterd, waarna het schone water weer wordt teruggegeven aan de installatie. Een heel simpel principe eigenlijk.“
Uitvoeringsbegeleider Jules Schoemaker legt uit waarom niet iedere WKO-installatie zijn grondwater hoeft te filteren. Jules: “Bij veel projecten is er een vergunning om te lozen, bijvoorbeeld als het om zoet water gaat. Bram Wolbrink: Moet er wel worden gefilterd, dan moest voorheen het spuiwater met een vrachtwagen afgevoerd worden. Dat is letterlijk water naar de zee dragen, vandaar deze duurzame oplossing.”
Met deze filteraanhanger heeft GeoComfort een unieke oplossing, waardoor grondwater niet langer geloosd hoeft te worden. Bovendien houdt de filteraanhanger de bron in optimale conditie en zijn er geen bijkomende kosten voor onze klanten door aanvullende wet- en regelgeving.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in