Drie keer goede zorg

Een mooie klus voor het gloednieuwe verpleeghuis Hoogerwaard in Hoogerheide! Hier mogen we – in opdracht van Van de Buijs Installaties in Breda – een warmtepomp-SKID leveren; de GeoWP290-SKID C4. Ideaal in combinatie met een booster-warmtepomp. Onze zusterbedrijven zijn ook van de partij: Installect Advies vroeg de vergunning aan en Insted gaat het onderhoud van de SKID verzorgen. Teamwork makes the dream work!

We kregen ook een opdracht van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken in Woerden, voor Hof van Jacob in Haarlem. Dit nieuwbouwcomplex telt 256 (zorg)woningen voor ouderen en een aantal andere voorzieningen. Hiervoor mogen we een GeoThermic type GT25 en een bijpassende warmtepompcentrale leveren (GeoWP170-SKID C2) met twee CIAT warmtepompen.

Ten slotte heeft installatiebedrijf Lomans in Amersfoort ons gevraagd een compleet bodemenergiesysteem te leveren voor een nieuwbouwproject van Vivium Zorggroep in Naarden. Het gaat om een GT55 & GeoWP405-SKID C4 & GeoCV660-SKID C3, bedoeld voor ruim 150 werkplekken en 220 cliënten.

Drie keer duurzame zorg voor de zorg dus!

 

Vivium Zorggroep, Naarden

Hof van Jacob Zorgwoningen, Haarlem

Verpleeghuis Hoogerwaard, Hoogerheide

 

 

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in