Highlights 2022

‘Ons hart was dit jaar vooral bij de Oekraïense bevolking, die zo veel leed is aangedaan. We doen deze maand mee aan inzamelacties, waarmee we Oekraïners helpen de winter door te komen. Solidariteit telt, juist nu’

Bob Claver, bedrijfleider

 

 

Bob zet de highlights van 2022 op rij. “Ons credo: altijd de mens centraal. Daarom feliciteer ik graag onze gewaardeerde collega’s. Tim Ruytinx, die zijn twaalfenhalfjarig jubileum vierde.
Jop Cornelissen, die onze Acquisitie Binnendienst kwam versterken. Ramon Rosco, onze nieuwe Servicetechnicus. En Jos Wolbrink, die al met pensioen was, maar binnenkort in onze werkplaats z’n overall weer aantrekt.

 

“Iedereen binnen GeoComfort heeft bijgedragen aan de vele successen. Ik noem er een paar. We hebben bij ruim 300 klanten onderhoud gedaan en systeemupgrades uitgevoerd. We namen 15 nieuwe bodemenergiesystemen in gebruik. En zijn druk bezig met meer dan 30 lopende projecten. Daar zijn we trots op.”

 

Succes was er ook voor onze GeoThermic monobron, die het College van BCRG waardeerde met een gelijkwaardigheidsverklaring. Het rendement van dit koudeopslag-systeem (ruimtekoeling) is hiermee objectief vastgesteld. Wij blij, gebouweigenaren blij. Want met de GeoThermic monobron voldoe je sneller aan de BENG eisen, wat aanvullende maatregelen scheelt.

 

Een van onze innovaties is de GeoFLTR-SKID, waarmee we de WKO-installatie filteren. Het gefilterde water wordt geïnfiltreerd in de bron. Ideaal voor locaties waar lozen vaak niet is toegestaan. Duurzaam is deze SKID ook: we voorkomen dat we letterlijk water naar de zee dragen.

 

 

Nog een mooie ontwikkeling: we zijn vergevorderd met het bouwen van nieuwe, betrouwbaarder software, waarmee we bodemenergiesystemen nog sneller kunnen bouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in