Projectupdate Lidl, Max & Moore en EDGE Stadium

 

Bij GeoComfort gebeurt er altijd wat. Op dit moment lopen er dan ook flink wat projecten waarover heel veel te vertellen valt. Hieronder lichten we enkele va n de lopende projecten, Lidl, Max & Moore en EDGE Stadium, uit middels een korte update. Drie projecten met ieder hun eigen duurzame oplossingen.
In Amsterdam zijn we druk met het nieuwe luxe en duurzame kantoorgebouw Max & Moore. Er wordt hier gewerkt aan 9.800 m2 inspirerende kantoorruimte waarvan de verwachte oplevering het 4e kwartaal van 2021 is. Voor zoveel kantoorruimte is comfort belangrijk, een goede oplossing hiervoor is gevonden in de GeoThermic monobron. De voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste stap, de boring, zal plaatsvinden na de bouwvak. We werken hier in opdracht van Linthorst. Max & Moore is een ontwikkeling van Being, het installatieontwerp komt van KVMC.
Verderop in het Olympisch kwartier bij de Amsterdamse Zuidas staat het EDGE Stadium. Dit kantoorgebouw wordt getransformeerd tot een hoogwaardige, innovatieve en gezonde kantoorruimte en voldoet aan de laatste duurzaamheidseisen. Het gebouw zal een BREEAM Excellent en WELL Core & Shell Gold-certificering krijgen en naar verwachting 70% minder energie verbruiken. Na EDGE Olympic, EDGE Amsterdam West en EDGE Eindhoven is dit het vierde EDGE-gebouw waarvoor onze opdrachtgever Bosman Bedrijven de technische installaties realiseert. Op dit moment zijn de boringen en het leidingwerk gereed en zijn we (samen met Haitjema) druk met het schoonpompen en ontwikkelen van de bronnen. Voor dit project werken we samen met EDGE Technologies, Bosman Bedrijven en DWA.
In Huizen is het project “Lidl HQ” inmiddels afgerond. In opdracht van Lomans hebben we een GeoWP-SKID met geïntegreerde warmtepomp geleverd. Het GeoWP-SKID is ingezet op de bestaande WKO-installatie.  Hiermee is het hoofdkantoor van Lidl klaar voor een duurzame toekomst!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in