Pim 12,5 jaar bij de zaak!

Pim Verhoeven, Hoofd Meet- en Regeltechniek, vierde onlangs zijn koperen jubileum. Van harte Pim! En dank voor alles wat je voor GeoComfort hebt betekend, en nog gaat betekenen.

Technisch uitdagend werk
We vroegen Pim waarom hij al zo lang aan ons verbonden is en nog lang niet denkt aan jobhoppen: “GeoComfort is gewoon een heel leuk bedrijf en ik heb fijne collega’s. Wat voor mij een echte motivator is: ik mag meewerken aan het verduurzamen van Nederland! Mijn werk is technisch uitdagend met alle ruimte om bij te leren – dat houdt het interessant!”

Persoonlijke aandacht
De collega’s hopen nog lang plezier te hebben van Pims unieke ‘set of skills’ en fijne persoonlijkheid! Pim is inmiddels onze veertiende jubilaris met een dienstverband van 12,5 jaar. Dat zegt iets over de cultuur bij GeoComfort. We geven onze mensen persoonlijke aandacht en we luisteren écht naar hun specifieke behoeftes. Dat in de huidige arbeidsmarkt nog belangrijker. Waar veel bedrijven het accent leggen op de werving van personeel, focust GeoComfort op het behoud van specialisten. Uiteraard trekken we ook regelmatig nieuw talent aan, maar de tevredenheid van onze huidige medewerkers staat voorop.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in