Mindlabs, Tilburg

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Description

Pal naast ons project Lochal realiseren we (wederom) in opdracht van BINX Smartility een doubletsysteem GD45 met een warmtepompcentrale GeoWP315-SKID c4.
Mindlabs komt aan de oostzijde naast de LocHal te staan en krijgt een gebruiksoppervlakte van 8.000 vierkante meter. Ongeveer een derde van het gebouw is van Fontys Hogescholen, de rest van de gemeente Tilburg. Naast de afdeling journalistiek van Fontys, krijgen ook Tilburg University, ROC Tilburg en verschillende bedrijven waaronder uitgeverij Zwijsen en DPG Media (uitgever van Brabants Dagblad) een plek in het gebouw, dat een broedplaats voor technologische innovatie moet worden.
Tijdens de tenderfase hebben we BINX ondersteund bij het schrijven van het Plan van Aanpak. De opgedane ervaring van de Lochal hebben we nuttig kunnen gebruiken om een aantal optimalisaties door te voeren. Hierdoor krijgt de opdrachtgever de meest duurzame installatie die recht doet aan de innovatie broedplaats dat Mindlabs gaat worden.
BINX en GeoComfort zijn inmiddels goede bekenden in Tilburg. ,,We kennen inmiddels goed de weg”, zegt BINX-directeur Bart Wopereis. ,,Hetzelfde team dat aan de LocHal heeft gewerkt gaat ook in Mindlabs aan de slag.”

Info